tisdag 15 maj 2012

Traditions are meant to be forever


Även denna sommar blir det Borlänge för mig. Blir fjärde året i rad nu. Spelar faktiskt ingen roll vad de bokar (även om bra bokningar som Bloc Party, Wolfmother, Dropkick Murphys, Turbonegro, Clutch, Imperial State Electric, Michael Monroe mfl. gör en jävligt glad). Jag älskar festivalen lika mycket ändå och har svårt att bryta en tradition. Är det någon mer som ska dit?

10 kommentarer:

  1. Assnygg är den!

    Jag va på p&l -09. Visserligen hade jag en grym vecka men det berodde på Mötley och sällskapet only. Tycker att festivalen är rätt kasst arrangerad me långa avstånd, toalettavgifter och sen passar inte de flesta bandbokningar mig. Men smaken e ju som baken :D Jag e ju en SRF-brud.

    SvaraRadera
  2. Ja, känns så sorgligt att DH är slut nu :(

    Peace and Love har jag varit på ett par gånger genom mitt liv. Jag är från Dalarna så det har inte varit så långt att åka dit heller, så. Men jag tycker faktiskt inte om festivalen längre när den vuxit sig så stor. Det är alldeles för långt från camping till festivalområde för min smak. Känns mer statsfestival och nä. Don't like.

    SvaraRadera
  3. Då är vi 2 som ska dit ;)

    sv: tack:D haha ja, jag tycker dom är typ ful/snygga, men gillar dom. Som sagt grymma festivalskor så man blir lite längre utan att behöva få ont i fötterna :)

    SvaraRadera
  4. jag hoppas jag kan åka på p&l i år igen & att jag inte jobbar!!

    ja absolut! de blev 842 med frakt så säger till vad tullen blev sen om den tillkommer! brrukar ju vara typ 20% av priset om den skulle tillkomma, så får väl se om jag har tur eller inte! känns lite som ett lotteri om man åker på tull eller inte, har beställt därifrån innan o åkte på tull en av gångerna!

    SvaraRadera
  5. p&l är en festival jag aldrig vart så sugen på att åka till. Beror nog mest på att mina vänner som har vart där berättat sjukt tråkiga historier. Som att de sitter och super istället för att gå och se banden (som Alice Cooper då han var där)

    SvaraRadera
    Svar
    1. HAHA! Det gör man ju på alla festivaler! Det är supandet man åker dit för ju. De enda banden man ser är de man verkligen inte vill missa... man har ju så sjukt kul på campingen att man inte har tid att se band ;)

      Radera
  6. Eller hur?! Jag fattar inte varför folk inte kan gå ordentligt liksom. Jag funderar nästan på att hoppa av skolan endast på grund av rusningstrafiken på t-centralen ;) Och jobba på ett ställe som ligger efter tunnelbanelinjen så att jag slipper pendeltågen för alltid x)

    Jag ska bryta tradition i år faktiskt! P&L är Sveriges sämst planerade festival och köer överallt plus att campingen är full med 16-åringar som inte vet hur man festivalar gör inte saken bättre. Har alltid haft skitkul där när jag haft ett stort camp med mina kompisar men det är fan inte värt det när det finns så många bättre festivaler att åka på :D

    SvaraRadera
  7. Det har du rätt i. Festivalstämningen, polarna, campet gör mycket för en festival. Jag hade åkt till SRF oavsett band faktiskt. Sen har Peace and Love varje år någonting jag alltid vill se, så det är synd att festivalen inte är bättre arrangerad.

    SvaraRadera
  8. Grymt sugen, enbart för Michael Monroes skull. Borde faktiskt åka eftersom jag helt frivilligt missar Sweden Rock som jag hängt på varje år sedan 05. Tenacious D vann över mig på deras sida, hoppades in i det sista att dom skulle bli en surprise till srf men icke - så Manchester it is.

    Om man drar till P&L - vart bor man bäst, varje år när vi funderat på att dra har campingbiljetterna varit slut - vad gör man då liksom? Känns som att tält är det enda tänkbara festival-alternativet.

    SvaraRadera